Често поставувани прашања

Ве молиме прочитајте ги прво ЧПП пред да испратите порака

 
Износот за достава се наплаќа 160 денари за нарачка под 3000 денари, а за нарачки над 3000 денари доставата е бесплатна.

Постојат два начини како да платите.

  • Плаќање при достава;
  • Плаќање со картичка

Штом нарачката се процесира од наша страна, истата се испраќа, доставата трае 2-3 работни денови, а сабота и недела не се сметаат како денови за достава.

За сите услови на користење, кои податоци ги чуваме и обработуваме ве молиме прочитајте ги нашите правила и услови.

Да, замена на производи се прави според политиката на замена/враќање производи која може да ја прочитате на линкот Политика за замена и враќање производи

Испратете ни порака

Преку пополнување на формата подолу може да ни поставите прашање.