За нас

JOXX – премиум моден бренд за сите генерации!

Нашата онлајн продавница нуди најголем избор на гардероба за машка, женска и детска гардероба. Нудиме брза и сигурна испорака на производи како и највиски безбедносни стандарди при онлајн плаќање или при испорака по карго.

Почетоците на JOXX датираат од 2018 година. Нашата филозофија е насочена кон прилагодување на најновите модни трендови и креирање на уникатни стилови. Нашите колекции за деца, жени и мажи се инспирирани од светските модни трендови, но се карактеризираат со оригинален и неповторлив стил, препознатлив за JOXX.

Широката понуда на квалитетни производи по пристапни цени го прават JOXX популарен меѓу клиентите од различни возрасти и со различни стилови.

Покрај физичките изложбени салони, нашата линија на производи е достапна и преку онлајн продажба, со што сме уште поблиску до Вас, нашите ценети клиенти, кои може да купувате од удобноста на своите домови или работни места.

Го направивме купувањето онлајн безбедно и лесно за користење, а клиентите имаат можност за брза достава и ефикасност во процесот на враќање или замена на производите