Општи услови

По нарачката што ја прават потрошувачите, ние ја процесираме нарачката и ја испраќаме преку курирски сервиси. Откако курирот ќе ви ja достави пратката, во негово присуство веднаш проверете го производот и доколку на него има видливи оштетувања или производот не е во согласност со вашата нарачка, побарајте нè на телефонскиот број 071374023 или испратете ни e-маил на joxxoffice@gmail.com и наведете ги причините поради кои сакате да направите замена, односно, враќање на производот. Контактирате не најдоцна во рок од 24 часа од приемот на пратката. Во накраток можен рок, ќе одговориме на вашето барање.

Производот мора да биде неоштетен и неупотребуван, спакуван во неговата оригинална амбалажа, придружен со сите оригинални документи кои сте ги добиле заедно со производот (фискална сметка/ фактура). Така подготвен и спакуван, на сопствен трошок, можете да го вратите производот на адреса: Мајка Тереза 8, Струмица или да го однесете во некој од нашите продажни салони.

По приемот на производот проверуваме дали производот е оштетен или користен, а потоа ви испраќаме соодветна замена.

Потребна ви е помош?

Контактирајте нè на телефонскиот број 071374023 или испратете порака на joxxoffice@gmail.com